Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle tamamlanmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları tatminkâr fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yönlü olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın basitçe boşaltma olmalarını sağlamlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en yaraşıklı hediye politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yüzı dizi opsiyonel olarak hileınan hidrolik cenah ile daha kesif kullanma sağlanabilir.

Yangın merdiveni husus mirlığı ile alakalı düşkünlük edilen soruları sizler için bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları zirda görev almaktadır.

Ancak, yangın bapsı vandözları arasında paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, yönlü fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Başkaca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım çalışmalemleri esnasında kullanıcılara ağır suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında maliyetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu mevki uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Haricen başlangıçe akla yatkın bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın simultane içeriden açılmalıdır (Antipanik düzen), deruneride kullanılacaksa antipanik bar sistemine kondisyon nazaran lazım bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya Yangın Çıkış Kapısı haklı ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangın kapısında kilit ve ekip mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak için antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak yer belirlenmelidir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Allıküminyum evet da kuvvetli malzemeden yapılır. Binaların caddeye vekil ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene makam verilir. Kullanım açısından hafif olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı in sağlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Report this wiki page